Go to Top

Sterker uit het dal

Wat is het?

Life time jobs bestaan niet meer. Soms is voortijdig vertrek onontkoombaar; soms is er nog een kans. De grote belangen van politiek-bestuurlijke, organisatorische, juridische en persoonlijke aard brengen vaak spanningen met zich mee. Hoewel het in ieders belang is om tot constructieve afspraken en communicatie daarover te komen, blijkt de praktijk weerbarstig. Onze ervaren consultants verstaan de kunst van luisteren, onderhandelen en mediating als geen ander. Zij zijn in staat om met zowel grote betrokkenheid als professionele afstand oplossingen en emoties te (onder)scheiden om tot aanvaardbare oplossingen te komen. Wat aanvaardbaar is bepaalt u zelf. Een goed proces is naar onze mening vaak af te meten aan het resultaat: er zijn geaccepteerde oplossingen en geen winnaars of verliezers. Vertrek is daarbij niet op voorhand het uitgangspunt.

‘achteraf gezien het beste besluit dat ik heb genomen’

Onze aanpak

Wij worden afhankelijk van de situatie zowel door individuele bestuurders en leidinggevenden als door hun organisaties gevraagd. Uiteraard nimmer voor beide partijen tegelijkertijd. Na een aantal gesprekken en dossieronderzoek nemen we samen met u de scenario’s en de mogelijkheden door. Onze begeleiding varieert van het ondersteunen bij gesprekken -of deze namens u te voeren-, tot bemiddelen en onderhandelen. Voor het arbeidsrechtelijke deel werken wij samen met een hoogwaardig gespecialiseerd advocatenkantoor.

Onze dienstverlening houdt niet op bij het bereiken van een onderhandelingsresultaat. Vaak begeleiden wij onze cliënten door middel van coaching, loopbaanadvies en bijvoorbeeld een Birkman® assessment bij hun vervolgstappen. Zodat zij sterker uit het dal komen.

Investering en nadere informatie
De investering is afhankelijk van de intensiteit van begeleiding en de geboden ondersteuning. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.


Deel
Mail Print