Go to Top

Persoonlijke APK

Wat is het?

Zoals planten water en licht nodig hebben om te groeien, hebben mensen reflectie en feedback nodig om tot ontwikkeling, nieuwe inzichten en betere prestaties te komen. Toch is dat geen vanzelfsprekendheid. In het dagelijks werk ontbreekt vaak de rust voor reflectie en het geven en ontvangen van feedback is lang niet overal gebruikelijk. Zeker niet als u werkzaam bent als zelfstandig professional of een leidinggevende of bestuurlijke functie bekleedt.

‘Ik vind dit nu leuk, maar wat doe ik over drie jaar?’

Ook kan het zijn dat u zich oriënteert op een verandering van functie of branche; vanuit uw eigen ambitie of misschien noodgedwongen vanwege de veranderingen op de arbeidsmarkt. Daarvoor wilt u scherp krijgen welke kwaliteiten u in huis heeft, waar uw interesses liggen en over welke mogelijkheden u beschikt.

U (her)kent vast vragen als: ‘ik vind dit nu leuk, maar wat doe ik over drie jaar?’; ‘waarom is mijn stijl niet effectief? En: wat kan ik daaraan doen?’; ‘waar krijg ik energie van?’; ‘Ik ben toe aan een nieuwe uitdaging, maar weet nog niet precies wat ik wil en kan’; ‘ hoe combineer ik mijn werk met mijn privéleven?’ et cetera. Top Management Consult ontwikkelde op basis van vragen van klanten en praktijkervaringen de persoonlijke APK: een objectieve manier om gericht te reflecteren op uw eigen functioneren in werk en/of privéleven en u op weg te helpen met de antwoorden op uw vragen.

Thema’s

De persoonlijke-APK focust op de volgende thema’s:

  • Sterke punten
  • Persoonlijke effectiviteit
  • Persoonlijke interessegebieden
  • Carrièremanagement
  • Zingeving
  • Balans werk-privé
Onze aanpak

In een persoonlijk intakegesprek worden uw startvragen verkend. Vervolgens vult u een uitgebreide vragenlijst in (Birkman® assessment). In een persoonlijk consult van circa 2 uur ontvangt u uw persoonlijke Birkman® rapportage van ca. 35 pagina’s en krijgt u gerichte feedback op uw startvragen. In het gesprek worden uw sterke punten en gebieden voor ontwikkeling verkend, waarbij u concrete handvatten voor een vervolg krijgt aangereikt. Na verloop van circa twee weken reflecteert u samen met onze expert over de opbrengsten van uw APK en uw persoonlijke vervolgstappen.

Investering en nadere informatie
De investering bedraagt € 1495,- ex. BTW. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.


Factsheet Persoonlijke APK
Link


Deel
Mail Print