Go to Top

Personal en Executive Coaching

Wat is het?

Organisaties presteren beter als mensen beter presteren. Managers en bestuurders zien steeds meer dat coaching daaraan een goede bijdrage kan leveren. Onze coaching richt zich op het vrijmaken van potentiële kwaliteiten van u of uw medewerker. Wij gaan daarbij uit van mogelijkheden in plaats van belemmeringen en richten ons op optimale prestaties.

‘ik weet nu wat ik echt wil en wat ik kan’

Onze coachingsaanpak is op uw situatie toegesneden, gericht op heldere en haalbare doelen in een overzichtelijk traject. Wij zetten een coach in die bij u en uw vraagstelling past. Geen ellenlange gesprekken maar inspirerende praktische sessies, dingen leren die u meteen toepast en vaak: klinkende resultaten. Bij aanvang worden uw kwaliteiten en minder sterke kanten helder in beeld gebracht door middel van een Birkman® assessment.

U wilt als bestuurder of manager persoonlijk én inhoudelijk sparren op niveau? Scenario's en keuzes tegen het licht houden? Iemand die tegenspel geeft en u ter zake kundig aan de tand voelt? Dan is executive coaching wellicht iets voor u.

Investering en nadere informatie
De investering is afhankelijk van intensiteit en duur van het traject. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.


Factsheet Personal Coaching
Link


Deel
Mail Print