Go to Top

Interim & projectmanagement

Wat is het?

Voor sommige situaties is tijdelijk management de beste oplossing. Een bijzonder project, het vlottrekken van een vastgelopen situatie, tijdelijke versterking van het management, een vacature die u nog niet wilt of kunt opvullen of het beheersen van een crisis. Interim vervulling biedt de mogelijkheid om snel en flexibel resultaten te bereiken, zonder een voorschot op de toekomst te nemen.

‘tijdelijke inzet met blijvende resultaten’

Onze aanpak

Top Management Consult kan u ondersteunen bij interim- en projectmanagement in verschillende expertisegebieden zoals ICT, HRM, Integrale Veiligheid en op verschillende niveaus. Wij beschikken binnen ons team en in ons directe netwerk van samenwerkende organisaties over een groot aantal kandidaten, die stuk voor stuk hun sporen in de praktijk verdiend hebben.

Interim- en projectmanagement staat bij ons meestal tevens voor verandermanagement. Opdrachtgevers vragen ons soms een gegeven advies te implementeren. Bij dit soort opdrachten voelen wij ons gegeven onze filosofie ‘oplossen, realiseren… leren!’ als een vis in het water.

Na een oriëntatieperiode van enkele weken stelt onze interim manager na een scherpe diagnose in overleg met u een veranderplan op. Dat vervolgens gerealiseerd wordt. In tussentijdse en eindevaluatiegesprekken met u als opdrachtgever wordt de voortgang besproken en waar  nodig bijgestuurd. Desgewenst adviseren of ondersteunen wij u bij de werving en selectie voor een structurele vervulling van de functie.

Investering en nadere informatie
Het tarief van onze interim professionals is afhankelijk van niveau, ervaring en expertise en omvang van de inzet. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.


Deel
Mail Print