Go to Top

Inspirerend leidinggeven

Wat is het?

exploreren – prikkelen - ontwikkelen

Eén inspirerende leidinggevende kan de productiviteit en het werkplezier van een hele afdeling of organisatie verdubbelen. Helaas blijkt het tegenovergestelde in de praktijk ook waar te zijn. Te vaak gaan we ervan uit dat een goede vakman- of vrouw ook een goede leidinggevende is. Maar leidinggeven blijkt een vak apart te zijn. Het goede nieuws: leidinggeven en inspireren kan je leren!

Onze aanpak

In een uitgebalanceerd intensief programma van zes tweedaagse blokken sleutelen de deelnemers op basis van hun eigen vragen aan versterking van competenties op gebied van kennis, vaardigheden, houding en effectief gedrag. De leergang wordt op maat gesneden van de eisen van uw organisatie.

Vanaf het eerste moment was duidelijk: dit is geen gewone cursus!

Wij maken gebruik van ‘state of the art’ methoden zoals de Birkman® methode, 360 graden feedback, inzet van trainingsacteurs en ‘low element outdoor training’ om de individuele competenties van de deelnemers te exploreren, prikkelen en ontwikkelen. De leergang ‘inspirerend leidinggeven’ wordt in-company of op inschrijfbasis verzorgd.

Investering en nadere informatie
De investering hangt samen met de groepsgrootte en de inzet van het aantal trainers/opleiders. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.


Factsheet Inspirerend Leidinggeven
Link


Deel
Mail Print