Go to Top

Cybersafety

Wat is het?

De maatschappij waarin wij  wonen, werken en leven verandert in hoog tempo. De voortschrijdende digitalisering van onze samenleving zorgt voor ware aardverschuivingen op vele terreinen. Zo winkelen wij digitaal; leren we met een tablet in de hand; boeken we reizen en gaan we op elk moment van de dag financiële transacties aan via internet. Bent u geïnteresseerd in de kansen en risico's die digitalisering voor uw organisatie met zich meebrengt? 

‘effectief omgaan met de  kansen én dreigingen van digitalisering’

Bij Top Management Consult is veel expertise aanwezig op dit dynamische werkterrein. Wij ontwikkelen maatwerkoplossingen voor uw vragen waarbij vele toepassingen mogelijk zijn. In verschillende projecten voor onze opdrachtgever politie leveren wij een fundamentele bijdrage die ervoor zorgt dat de politie ook in het digitale tijdperk zijn mannetje staat. 

Onze aanpak

Door e-learning programma’s, trainingen en workshops is het bewustzijn van het belang van digitalisering en cybercrime ontwikkeld en elementaire kennis verworven. De politie leerde daardoor effectief  omgaan met kansen en bedreigingen die digitalisering met zich meebrengt. In nauwe samenwerking met onze opdrachtgevers  hebben wij in uiteenlopende projecten resultaten bereikt zoals de ontwikkeling van een digitaal bedrijvenloket voor cybercrime, een landelijk meldpunt voor de aanpak van internetoplichting en een landelijk samenwerkingsverband tussen banken, politie en OM dat aan skimming effectief heeft aangepakt. Onder het motto ‘laat de techniek voor je werken’ is een groot aantal methoden en technieken ontwikkeld die tot vereenvoudiging van werkzaamheden en grote efficiencywinsten hebben geleid.

Investering en nadere informatie
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.


Deel
Mail Print