Go to Top

Birkman methode

Wat is het?
  • Wat zijn mijn sterke punten?
  • Wat ontbreekt er in ons team?
  • Wat zijn haar handvatten voor coaching?
  • Wat voor soort leidinggevende is deze kandidaat?
  • Hoe handel ik onder stress ?
  • Wat voor soort werk past bij zijn sterke punten?

Zomaar een aantal vragen uit onze dagelijkse praktijk waarbij wij de Birkman® methode inzetten. De Birkman® methode geeft via een uitgebalanceerd zelfassessment in een persoonlijke rapportage van circa 35 bladzijden heldere feedback op vier gebieden: de sterke kanten van uw stijl, uw behoeften in relatie tot het werk, uw motiverende belangstellingsgebieden en hoe uw gedrag onder stress verandert. De methode wordt zowel ingezet voor individuele ontwikkeling als voor team- en organisatie ontwikkeling. Wereldwijd vulden meer dan 3 miljoen mensen eerder de Birkman® vragenlijst in. De Birkman® methode behoort tot een van de meest veelzijdige, betrouwbare en waardevrije methoden voor zelfevaluatie.

‘wereldwijd een van de meest veelzijdige en betrouwbare methoden voor zelfevaluatie’

De Birkman® methode helpt uw doelen efficiënt, objectief en versneld te bereiken. Top Management Consult heeft de Birkman methode inmiddels meer dan tweeduizend keer toegepast bij vraagstukken op gebied van personal coaching, executive coaching, werving en selectie, matching bij reorganisaties, praktisch competentiemanagement, leiderschapsontwikkeling, carrièremanagement, teamontwikkeling, organisatieontwikkeling en conflicthantering.

Investering en nadere informatie
De investering voor een persoonlijk Birkman® assessment bedraagt € 1095,- ex. BTW, inclusief persoonlijke rapportage, persoonlijk consult met een van onze Birkman® experts en werkmap. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.


Dummyrapport Birkman Methode
Link


Factsheet Birkman Methode
Link


Deel
Mail Print