Go to Top

Onze Visie & Competenties

Top Management Consult

Wij zijn organisatiemakers. Als uw fiets niet meer goed werkt gaat u naar een fietsenmaker; als uw organisatie niet meer optimaal werkt dan komt u bij ons. Wij lossen ingewikkelde vragen op zodat uw organisatie gezond blijft.

Onze mensen hebben jarenlange ervaring op gebied van organisatieadvies, projecten, coaching en training. 

Onze kwaliteit is dat we  problemen ontrafelen, ze ontdoen van alle ruis en tot de kern komen. Pas dan kan er een oplossing zijn die werkt. Zo weten we wat er in uw  organisatie moet worden gerepareerd, vernieuwd, of aangepast.

We vinden het belangrijk dat de acties die we adviseren uitvoerbaar zijn. Onze organisatiemakers zijn analytisch sterk maar steken ook graag samen met u de handen uit de mouwen.

Het organisatie adviesbureau dat vérder gaat…

Ons motto is oplossen, realiseren… leren. In tegenstelling tot andere bureaus leveren wij niet alleen doordachte oplossingen, maar realiseren wij meestal ook wat we maken. Omdat wij in de eigen kracht van onze klanten geloven zorgen wij ervoor dat de kennis die wij hebben ook in uw organisatie komt. Zo leren wij u uit uw organisatie te halen wat er (ogenschijnlijk) niet in zat. Onze tijdelijke inzet heeft daardoor blijvende effecten. Dit levert naast kostenbesparing ook bruikbare kennis voor u op.

Waar we goed in zijn

Wij zijn goed in advisering op koersbepalende vraagstukken en het hanteren van de juiste veranderkundige aanpak. Wij voelen ons thuis in pionierswerk en het begeleiden/faciliteren van processen waarbij wij niet alleen zelf tot het uiterste gaan maar ook uw mensen stimuleren om hun grenzen te verleggen. Wij begrijpen de politieke, bestuurlijke of maatschappelijke dynamiek waarbinnen u functioneert en spelen daar in onze aanpak op in.

Top Management Consult is gecertificeerd partner van Birkman® International; geaccrediteerd  voor projectmanagement volgens de PRINCE2® methode, en aangesloten bij het Instituut Nederlandse Kwaliteit (INK/EFQM). We zijn pioniers op de relatief nieuwe expertisegebieden: public-private safety en cybersafety.