Go to Top

Onze Publicaties

Lees meer over ons en onze dienstverlening in onze publicaties.

De kracht van privaat-publieke samenwerking

Wij brachten de succesfactoren en good practices van privaat-publieke samenwerking (PPS) door praktijkonderzoek in beeld. De succesfactoren worden in het boek aan de hand van een integraal model systematisch uitgewerkt. Ook de juridische aspecten van PPS komen aan de orde. Het boek bevat vele praktijkvoorbeelden die kunnen dienen als inspiratiebron voor andere bestaande, of nog te starten PPS projecten. Uiteraard worden ook aanbevelingen gedaan voor de praktijk van privaat-publieke samenwerking.

Bestel het boek Bekijk het boek

Dirkzwager & Top Management Consult

Top Management Consult heeft een samenwerkingsverband met Dirkzwager Advocaten & Notarissen. Beide bedrijven versterken elkaars dienstverlening door gebruik te maken van elkaars expertise. Waar Dirkzwager specialist is op gebied van juridische zaken, voegt Top Management Consult waarde toe op gebied van persoonlijke en organisatiekundige vraagstukken. Door de samenwerking kan escalatie in arbeidsgeschillen in veel gevallen worden voorkomen.

Lees het artikel

Hejs Nejs

Josefien Hagenaars is de partner van Peter Hagenaars. Zij is eigenaar van dierenpraktijk ‘Maasduyn’, een bioresonantiepraktijk voor paarden, honden en katten. Lees meer over het werk van Josefien in deze publicatie van ‘Hejs Nejs’ of op www.maasduyn.nl

Lees het artikel Bekijk de site