Go to Top

Onze Mensen

Wij pakken problemen werkelijk aan en stoppen niet voordat we samen met u de juiste oplossing hebben gevonden. Wij helpen u het beste uit uzelf, uw mensen en uw organisatie te halen. We weten waar ze het over hebben en beschikken over visie vanuit jarenlange ervaring. Waar nodig worden onze expertisegebieden Bedrijfskunde, Bestuurskunde, Verandermanagement, ICT, HRM, Programma- en Projectmanagement of Psychologie ingezet om een passende oplossing voor uw vraag te realiseren.Peter Hagenaars
+31 610894635

drs. Peter Hagenaars (1963) is bedrijfskundige en oprichter van Top Management Consult. Hij verdiende zijn sporen in verschillende hogere leidinggevende functies. Peter staat bekend om zijn scherpe analyses en vertelt wat hij vindt; ook als dat niet direct is  wat de klant wil horen. Tot zijn specialisaties behoren advisering en implementatie van organisatieadvies, privaat-publieke samenwerking, competentiemanagement, verandermanagement,  begeleiding van bestuurlijke- managementteams en kwaliteitszorg. Hij is al meer dan 15 jaar gecertificeerd Birkman consultant en auditor bij het Instituut Nederlandse Kwaliteit (INK/EFQM).

 

  • Email
  • Visit My Site

Erwin Raemakers
+31 651248545

Ing. Erwin Raemakers (1963) is een projectmanager/interim manager met ervaring op het gebied van technische en administratieve informatiesystemen. Hij beschikt over een goed analytisch vermogen en sterke communicatieve vaardigheden. Erwin is initiatiefrijk en hanteert een hoge kwaliteitsstandaard. Hij heeft ruime ervaring met het aansturen van omvangrijke projecten in een hectische en politieke omgeving. Als geaccrediteerd docent geeft hij meerdaagse trainingen en workshops over de projectmanagement methodiek PRINCE2®, projectmatig werken en persoonlijke effectiviteit.

 

 

  • Email
  • Visit My Site

Cassandra Bertels
+31 6 24 97 87 37

drs. Cassandra Bertels-Nelstein (1963) studeerde af als Organisatie- en Sociaal psycholoog, en is al 15 jaar werkzaam als zelfstandig  adviseur, trainer en coach. Cassandra werkte eerder als adviseur bij adviesbureau Berenschot en als intern adviseur bij het Medisch Centrum Alkmaar. Cassandra heeft interesse in de mens in de organisatie en diens persoonlijke ontwikkeling, zonder daarbij de doelstellingen van de organisatie uit het oog te verliezen. Teambuilding en coaching zijn haar specialisaties.

 

  • Email
  • Visit My Site

Berry Manders
+31 638393625

Berry Manders (1960) heeft zich als trainer en coach gespecialiseerd in  leiderschap, teambuilding en persoonlijke ontwikkeling. Mede door jarenlange ervaring en een zeer scherpe blik dringt hij snel door tot de essentie en helpt anderen zichzelf effectiever  te maken. Berry werkt graag ‘in de daadwerkelijke actie of context’ en heeft een voorliefde voor praktische oefeningen (o.a. outdoortraining).

 

  • Email
  • Visit My Site

Karin den Hollander
+316 28 36 26 60

Karin den Hollander (1970) is een veelzijdige en ervaren (interim) HR adviseur. Zij heeft oog voor inzet van de juiste talenten op de juiste plek waardoor medewerkers met plezier presteren. Haar toegankelijke stijl verbindt en zorgt ervoor dat veranderingen van ‘groot en abstract’, ‘naar behapbaar en tastbaar’ worden gemaakt. Als people- & procesmanager combineert Karin een coachende leiderschapsstijl met een sterke klant- en resultaatgerichte houding. Karin werkt graag samen binnen transitie- project- en regieteams en communiceert sterk op alle niveaus.

 

  • Email
  • Visit My Site