Go to Top

Organisatie-APK

Wat is het?

Vitaliteit en een goede conditie zijn voor organisaties net zo belangrijk als voor mensen. Een vitale organisatie biedt ruimte voor groei en vernieuwing en kent een samenhangende bedrijfsvoering die is gericht op resultaten. Met de organisatie-APK wordt in korte tijd door onze ervaren experts de vitaliteit van uw organisatie op kernpunten gemeten. Een frisse blik op uw organisatie door onafhankelijke deskundige buitenstaanders. De organisatie APK kan op niveau van een hele organisatie of van een organisatie onderdeel zoals een directie of afdeling worden uitgevoerd. De organisatie-APK kan prima worden ingezet bij de start of (tussentijdse) evaluatie van een veranderingsproces. De feedback die u van ons ontvangt is niet gericht op beoordelen of opsporen van fouten maar gericht op het gebalanceerd inzichtelijk maken van risico’s, sterke kanten, kansen en gebieden voor verbetering. In de feedback staat centraal wat u met de resultaten kunt in termen van verbeteren of vernieuwen. De feedback geeft u inzicht in de belangrijkste dilemma’s en risico’s.

Thema’s

De organisatie-APK focust op de volgende thema’s:

  • Ontwikkelingen en belangrijkste belanghebbenden
  • Leiderschap
  • Visie, strategie en beleid
  • Medewerkers
  • Processen
  • Resultaten
Onze aanpak

‘een frisse blik op uw organisatie door deskundige buitenstaanders’

In een kick off met uw bestuurs- of managementteam wordt de focus van de organisatie-APK bepaald. De organisatie-APK bestaat uit interviews, observaties en een documentenstudie. De organisatie-APK wordt uitgevoerd door twee ervaren professionals van Top Management Consult in nauwe afstemming en samenwerking met mensen van uw organisatie. De totale doorlooptijd van de organisatie APK bedraagt slechts een week. U ontvangt feedback in de vorm van een korte presentatie en een bondige rapportage van maximaal 10 pagina’s.

Investering en nadere informatie
De investering bedraagt € 5.995,- ex. BTW. Nadere informatie kunt u vinden in de flyer, of bij drs. Peter Hagenaars. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.


Deel
Mail Print