Go to Top

Outdoor training

Wat is het?

Bent u op zoek naar een bijzondere management- of teamtraining met een ongekende impact? Dan is outdoor training welllicht iets voor u. Outdoor training biedt bij uitstek de mogelijkheid om natuurlijke kwaliteiten aan te boren en onnatuurlijk (aangeleerd) gedrag los te laten. Ervaringsleren staat centraal in het versterken van de performance. In onze aanpak gaan plezier en leren samen. Wij zetten outdoor training onder meer in om samenwerking en communicatie in teams te verbeteren en om persoonlijke vaardigheden op gebied van leiderschap, verandermanagement, sturen, delegeren et cetera te versterken.

Onze aanpak

De te versterken (team)competenties worden vooraf in nauw overleg met u benoemd en in gedrag geconcretiseerd.

'Plezier en leren gaan in onze aanpak samen!'

Onze laagdrempelige outdoor trainingsvormen dragen daadwerkelijk bij aan succesvol samenwerken in teamverband. In zeer praktische werkvormen kunnen deelnemers direct toepassen wat ze leren en krijgen ze rechtstreeks feedback op de effectiviteit van hun eigen gedrag. De oefeningen vereisen geen bijzondere conditie of fysieke vaardigheden. Deelnemers leren de  diversiteit in het team herkennen én benutten, in plaats van dit als ‘lastig’ te bestempelen. In onze ervaring zijn de leereffecten van deze aanpak krachtig; zijn deelnemers enthousiast en is het rendement groot. Niet in de laatste plaats omdat wij in de evaluaties telkens verbanden leggen naar uw eigen werksituatie en -gedrag.

Outdoor training kan afzonderlijk, maar ook als onderdeel van een meerdaagse sessie met uw team in een programma worden ingebouwd. Onze outdoortrainers zijn vanzelfsprekend gecertificeerd.

Zoekt u meer uitdaging? Via onze partner ‘Nijssen- Spoorenberg International’ hebben wij de beschikking over de unieke locatie steengroeve ‘Bergsee Meisterstein’, nabij het populaire skidorp Winterberg. In deze groeve zijn alle omstandigheden aanwezig voor een inspirerende training waarbij alle denkbare ‘high element’ aspecten zoals klimmen, abseilen, duiken et cetera in het programma kunnen worden ingebouwd.

Nadere informatie en investering
Outdoor training is per definitie maatwerk. De kosten hangen samen met de omvang van het team, het programma en de locatie. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.


High Element Outdoor Variant
Link


Deel
Mail Print