Go to Top

High element outdoor training

Wat is het?

Tussen ‘buiten spelen in de Ardennen’ en leren onder professionele begeleiding bestaat een wereld van verschil. Wij hebben via onze partner ‘Nijssen- Spoorenberg International’ de beschikking over de unieke locatie steengroeve ‘Bergsee Meisterstein’, die op een steenworp afstand van het populaire skidorp Winterberg ligt. In deze groeve zijn alle omstandigheden aanwezig voor een inspirerende training waarbij alle denkbare ‘high element’ aspecten zoals klimmen, abseilen, duiken et cetera in het programma kunnen worden ingebouwd. High element outdoor training zijn letterlijk en figuurlijk grensverleggend. Dit staat garant voor unieke leerervaringen.

Werkwijze

High element outdoortraining kan worden ingezet ter versterking of ontwikkeling van persoonlijk leiderschap, teamsamenwerking of persoonlijke effectiviteit. Afhankelijk van uw startvraag wordt een maatwerk programma ontwikkeld. Voor een maximaal rendement kiezen wij graag voor focus op enkele kerncompetenties. De oefeningen en nabesprekingen worden rond deze kerncompetenties ontworpen.

‘letterlijk en figuurlijk grens- verleggend’

Professionele begeleiding met hoogste zorg voor veiligheid maakt uiteraard deel uit van de aanpak. Onze outdoortrainers zijn vanzelfsprekend gecertificeerd. Voor  indoor training, overnachtingen en verzorging van de inwendige mens hebben wij een overeenkomst met een nabij gelegen hotel met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Nadere informatie en investering
Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met drs. Peter Hagenaars. High element outdoor training is per definitie maatwerk. De kosten hangen samen met de omvang van het team, de keuzes voor het programma en de locatie. Voor nadere informatie kunt u contact opnemen.


Nadere informatie over de steengroeve
Link


Deel
Mail Print