Go to Top

Onze Locatie & Omgeving

Onze locatie

Top Management Consult beschikt over een unieke inspirerende locatie om een maximaal rendement uit uw workshop, training of vergadering te halen. Midden in de ongerepte natuur van Nationaal Park Maasduinen met een prachtig uitzicht op het Maasheggengebied en toch goed bereikbaar. Leren, teambuilden of ontwikkelen wordt hierdoor een unieke ervaring met een blijvende herinnering en resultaat. Outdoor training op ons eigen terrein; een wandeling in de natuur, mountainbiken en na afloop ontspannen in het zwembad; het kan allemaal!

Voor meerdaagse arrangementen kunt u tegen een scherp tarief overnachten in de op een steenworp afstand gelegen ‘Auberge de Papenberg’. Vanzelfsprekend kunnen alle diensten ook in-company worden verzorgd of op een locatie van uw voorkeur. Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden en kosten.

Onze omgeving

Ons pand ligt in Nationaal Park Maasduinen; de langste rivierduinengordel van Nederland, ontstaan door water, wind en mens. Het pand zelf ligt op een Maasduin; in de ijstijd ontstane zandverstuivingen aan de oost oever van de Maas.

Later is hier het Maasheggenlandschap ontstaan; het oudste cultuurlandschap van Nederland. Al vanaf de middeleeuwen hebben mensen struiken in rijen gezet rondom de weilanden langs de Maasoevers. Veelal zijn hiervoor meidoorns gebruikt, die geschikt zijn om vee te keren. Hierdoor ontstond een prachtig kleinschalig landschap. De heggen zijn een paradijs voor vogels als grasmus, heggemus, zanglijster, roodborst en tjiftjaf. Ganzen zijn in overvloed aanwezig, en vele andere vogels zoals Vlaamse gaaien en witte reiger komen regelmatig voorbijvliegen.